Amanda byter

Ja nu byter jag blogg igen, min egna blogg alltså jag delar den inte med någon.
http://amandaap.devote.se checka in! :)
/ AMANDA

Dålig update

Hej, det har vart en sålig update för mig nu senaste tiden. Men har varit väldigt tid och Jenna kan inte blogga så mycket pga att hennes data är sönder och hennes bror delar inte med sig av den så mycket. Jeppa, ge Jenna datan ibland också! ;) Haha, men imorgon fett slapp dag. Börjar med elevensval vet inte vad jag ska göra? Tror so typ för måste göra klart det. Sen efter det har vi so och sen ska vi ha matte men har håla sen lunch och sen musik sen slutar vi klockan 20 över 1. Juste klockan 10 typ imorgon, ska vi ut på skolgården för vi ska typ få en ny rektor? Han ska typ snacka kommer va svinkallt hoppas det blir fint vädet imorgon. Sen ska jag va med Jenna som jag vart idag också med. Hehe, men orkar inte skriva nu ska kolla lite på tv sen hoppa in i en dusch. Pussar Amanda

Toppen dag!

Hejsan, kom hem för ett tag sen mötte Reew vid busstationen när jag kom med bussen. Och sen drog vi hem och åt, och nu sitter vi och kollar på tv och sitter vid datan.. Men orkar inte skriva juste nu, ha det bra / puss Amanda!



Hej tomten ? -.-

Hej tomten!
Haha, nej jag skojade.. Min so va igång och då är det ingen ide att gå till lektionen för då får man bara mer skit. Så jag äter lite frukost nudå och tagit lnågot kort. Men ska snart kila iväg om men stund, najs! Vet inte riktigt vad jag har för lektioner vet bara att jag har språk sista lektionen och vi slutar 2. Och efter skolan skajag nog till en kompis, fast jag får se hur mycket jag orkar är sjukt trött somnade kanske vid 9 igår men är ändå trött.. -.- Men jag får hoppas jag drar till han, men nu ska jag äta klart puss på er / Amanda

Amanda har ..

.. Gått och blivit kär! <3

Bild från idag så nu ser ni lita hur jag ser ut orkar inte ta på hela mig och visa outfiten, den är inge speciell blåa jeans vit stickad tröja typ. Men nu ska jag kila till skolan försov mig idag, ovanligt?! Men Puss på er allihopa!
/ Amanda


Förlåt! ;)

Hej, nu är sportlovet slut ja! Och jag har varit fett kass på att blogga, jag vet det.. Men skit samma, nu har jag mer tid! Men jag har ingen data för den är sönder, så just nu har jag min brors data och det är inte ofta jag kommer få ha den, men så fort jag har tillgång till data med internet så bloggar jag! Så då vet ni, Amanda du får blogga lite extra då.. :$ Haha, fett länge sen jag såg dej Amanda? Förutom i säve eller ja, hör av dej. Så hör jag av mig! :)

Jag är asa förbannad, pga att någon har gått in på min spotify eller det är fridas men hon säger att det är många som har hennes lösen till det. Men ja, det är någon som går in och tar bort mina låtar! Får damp, skaffa ett liv vem det nu är jag är fett lack på den nu. Inte förr att jag vet vem det är, det är inte Frida förr det är ngn som tog bort hennes låtar också, så nu skall jag skaffa ett eget spotify konto.. Men hur gör man?

Puss jenna'


Amanda svarar!

Ja nu gör vi såhär jag svarar på dom frågorna som är till mig och dom som är till mig och Jenna sen får Jenna svara på sina och dom som är till sig båda. Det är bara 16 frågor som har kommenterats sen vet jag inte, jag tar dom andra en annan gång som har kommit på annat vis.

Fråga: Hej!
Amanda är du oskuld?
Hur många har du haft sex med ifall du inte är det?
Och samma till Jenna!
Svar: Hej Anonym!
Jag är inte oskuld.
Och hur många tänker jag inte svara på, det är trotsallt mitt privatliv som jag inte vill kommer ut i bloggen.

Fråga: amanda och jenna:
faoritlåt?
favoritfärg?
favoritdjur?
favoritsport?
Svar: Hej Anonym!
Min favoritlåt har jag egentligen ingen aning om, men den som jag lyssnar mest på nu den här tiden har väl vart Jason Derülo - In my head
Min favoritfärg är heltklart svart just nu!
Favoritdjur har jag inget speciellt, men det är väl häst hund katt och ja dom flesta pälsdjuren är mysiga!
Favoritsporten är såklart Ridningen och körningen, ja hästar iallafall.

Fråga: amanda, vad har hänt mellan dej och linnea? är ni aldrig längre nu för tiden?
Svar: Hej Anonym!
Jag och Linnea är inte kompisar längre, allting började med min förra pojkvän Robin som hon nu är tillsammans med. Kan kanske ta hela historian i ett inlägg någon dag men inte just nu.

Fråga: När rökte ni först gången? Och när var de först gången ni drack?
Svar: Hej Anonym!
Första gången jag rökte va när jag va 11/12 den sommaren tror jag. Första gången jag smakade alkohol va när jag var jätte liten tog fel glas trodde det va cola men då va det vin, spydde upp det direkt då. Sen va det väl kanske samtidigt när jag va 11/12 år den sommaren smakade jag lite.

Fråga: Amanda hur bra relation har du och Emma? Ni är väl inte lebbar på riktigt? För det står ju att ni är gifta och är med flickvännen? :$
Svar: Hej dedu! ;)
Ja, jag och emma är väldigt nära kompisar snackar om det mesta och är nu för tiden mest med varandra. Händer att vi bråkar ibland men inte så stort det är mest när vi är trötta för då blir båda på dåligt humör och riktigt svidiga. Nej vi är inte lebbar eller någonting. Jag tycker inte om tjejer på det sättet, det med att det står att vi är gifta och sånt tror jag att du fått från facebook och det började med att Emmas mamma och hennes kille tror som sakt att vi är lebbar? Eftersom jag och Emma är lite speciella när vi är med varndra och är vädligt ofta och sover över osv. Sen brukar vi ju skämta med dom osv. Därför blev vi gifta på facebook och hon är min flickvän, men det är bara driv! Gillar killar.

Fråga: Amanda: Vem är det som du har hemligt förhållande, hur länge har ni vart tillsammans, och är det seriöst? Isåfall hur gammal är han?
Jenna: Hur länge har du och din pojkvän vart tillsannmans, och vad heter han?
Svar: Hej Anonym!
Mitt hemliga förhållande va en liten drivgrej men jag vet inte hur det gick till egentligen, så vi har inte vart tillsammans kan man säga. Så nej det är inte seriöst. Men jag tänker inte nämna något namn men kan säga att han är äldre än mig och vi brukar träffas.

Fråga: Vad tränar ni? Och hur mycket tränar ni?
Svar: Hej Emma!
Jag rider för det mesta, håller på att rida in hästar men nu på lovet har det blivit lite mindre med det har mest vart med kompisar och sånt. Men saknar det väldigt mycket, men annars kanske jag rider bara någon gång i veckan för jag ska hinna med skolan och va med kompisar. Men det kommer komma mer mot våren när snön har försvunnit. Sen brukar eller brukade gymma förut med mamma men sen slutade jag blev lite lat men jag ska börja igen och försöka 2-3 gånger i veckan och när det blir lite varmare ute så brukar jag vara ute och springa. Men på vintern går jag typ i ide jag gillar inte att vara ute så mycket då och blir lat av mig.

Fråga: Är ni kära i några, isåfall vilka?
Vem var er senaste pojkvän eller er pojkvän ni har nu?
När fick ni er första pojkvän?
Svar: Hej Anonym!
Jag kan inte säga att jag är kär, men att jag gillar en viss person det kan jag säga.
Min första pojkvän som jag minns va när jag gick på dagis eller så va det dagmamman minns inte så bra, men kommer ihåg att han hette Kalle hade brunt hår och glasögon tyckte han va hur söt som helst.

Fråga: Vad brukar ni göra på fritiden?
Vilka umgås ni mest med?
Gillar ni er skola och klass?
KRAMAR FRÅN CAROLINA!
Svar: Hej Carolina!
Jag brukar nu för det mesta va med kompisar på min fritid sen rider jag också.
Just nu umgås jag mest med Emma och hennes pojkvän som det blivit nu, grattis föresten! Och sen Engla och sen en kille som jag inte tänker säga vem det är!
Ja jag gillar min skola tycker den är slapp, och min klass tycker jag väl är helt okej. Har två riktigt bra kompisar i klassen som jag är med mest i det är Max och Viktor. Det är typ dom som får det roligt i skolan med mig.

Fråga: hur många har ni haft sex med?
Svar: Hej Anonym!
Det handlar om för mycket i mitt privatliv så den frågan tänker jag inte svara på!

Fråga: har ni hårförlägning?
Svar: Hej Ssarah!
Jag använder inte hårförlängning längre!

Fråga: Vad gillar ni för musik?? Hiphop? RNB? Pop?
Svar: Hej Isak!
Jag har inte direkt koll på vad för musik jag lyssnar på så, är väldigt dålig på det. Men jag lyssnar på allt möjligt.

Fråga: Jättefin blogg! Bra idé med frågestund! vem tycker ni har vart bäst i melodifestivalen hittils? :) <3
Svar: Hej Linda!
Tack för du tycker vår blogg är fin, och frågestunder är alltid roliga tycker jag. Man får se vad folk har för frågor!
Men jag har inte sätt på Melodifestivalen en gång tror jag så jag kan tyvärr inte svara på det!

Fråga: hur många läsare har ni par dag
vad fick er två att starta en blogg tillsammans?
:) <33
http://rreginasandberg.blogg.se
Svar: Hej Regina!
Våra besökare är hejhopp vilda vi brukar ha mellan 40 - 100 besökare per dag. Det är helt olika!
Vi satt hemma hos Jenna tror jag det va? Och båda skulle blogga på såna egna bloggar och då kom iden upp men vi kan ju starta en blogg tillsammans och testa hur det går? Sen har vi ju haft våra pauser, men det får ni tåla!

Där fick ni svaren på frågorna som va kommenterade orkar tyvärr inte svara på några fler just idag, men vi får se när dom andra kommer. Och Jenna du får gärna svara på frågorna så fort som möjligt!

Men nu ska jag pysa och vila mig lite i soffan se på tv, och kanske väcka någon om jag får tråkigt. Men ha det fint så länge puss på er / Amanda


06.25

Hejsan, jag vet det har vart lite dålig uppdate på sista tiden.. Men har inte sovit något inatt har inte kunnat sova, så har snackat med William hela natten i telefon och suttit och camat med han och Viktor haha! Vilken liv asso, fattar inte hur jag orkar? Är inte speciellt trött nu heller, men funderar på att sova men måste upp typ 11 idag och då kommer jag vara svintrött. För jag ska till en viss person. Men iallafall, funderar på att svara på frågorna i frågestunden men inte många frågor blev det heller?! Väldigt trist. Men det är också svårt att svara på frågorna utan Jenna, eftersom dom flesta är till oss båda tror jag?

Men kan försöka tror ändå inte det är fler som kommer fråga. Och inte mycke mejl har vi fått heller, folk som försökt frågat mig på msn om frågor (som som har min msn, kommer ej ge ut). Har tagit vissa men vet inte, det är bara jobbigt..

Men ska kolla igenom frågorna nu, men ha det bra pussssar / Amanda

Ni kan ännu fråga frågor till frågestunden.

Amanda, jag här här!

Hej allihopa! Förlåt för usel bloggning för mig, men hur som helst! Det har varit sportlov nu, och dom sista dagarna så ville jag inte sitta och vara data nörd som vandligt! Så jah, varit med Nora rätt mycket och är med henne nu ocksåeh. Sista dagen på sportlovet man inte får lägga sej " tidigt ". Just nu ser på en as dåligt film men aa? Den suger, ser typ knappt! As mätt, ätit as mycker chips och chocklad och druckit coola men det är ju sista gången förr mej förr jag skall typ banta you know! Hehe.

Och jag är så jävla förbannad på den som har gjort fjortis videon, haha så jävla scary och att tar bort den också. Blir så lack, skaffa ett liv för helevte och den som har gjort den kan ju se på sig själv. Så patetiskt att göra video om andra, jag har anmält.

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS JENNNAAAA


IMORGON!

Hellu, har inte orkat bloggat så mycket idag har inte gjort alls mycket.. Och nu sitter jag i soffan och funderar på att gå och lägga mig snart, och sen imorgon får jag äntligen sova ut. Emma ska på fotbollsgrej och göra något och är klar vid ett, sen vid halv 4 ska jag Emma och Elias någonstans. Sen dess ska jag hinna hem duscha och hitta kläder och fixa mig.. Men skriver när jag vaknar imorgon ifall inte internet har fuckat sig som det gör på morgonen.. Men puss och god natt säger jag nu! / Amanda

Jenna var är du?

Hej, är med Emma och Elias just nu hemma hos Emma ohshit vad dom håller på asso. *SMASK SMASK* Ikväll händer det inte så mycket, men ska sova hos Emma.. Aja, vart har Jenna tagit vägen? Men kan inte skriva nu har precis målat naglarna svarta så det är lite svårt. Skriver senare pussar / Amanda

fjortisar!

Hellu!
Sitter hemma hos Emsen, ska sova vid pappa inatt eller kanske här? Ja vi får väl se vad som händer. Ikväll ska vi kanske ut och ränna på gatorna, haha! Men nu har vi precis ätit pannkakor mumsigt har lärt mig att vända dom nu. Och jag är fett sjuuuk, ;( Men imorgon blir det kanske Klinte och jag ska va med Felix och vi ska ta det mest lungt några till kompisar också ska typ dit. Men inte bestämt ännu, men skrivar senare!

Hahaha, fjortisvideo 2010. Inte okej!


Puss / Amanda

10.04

Hejsvejs!
Vaknade nyss av att jag typ kunde inte andas, är sjukt förkyld. Kan inte andas genom näsan typ om min munn torkar typ ut, sjukt jobbigt?! Men idag et jag inte vad jag ska göra ännu, ska vänta på att Felix vaknar och försöka öertala han att komma till stan. Orkar inte åka ut till Klinte, hehe! Men iallafall, har inget mer att skriva. Emma bråkar med sin lillesyster och ska hoppa in i duschen nu sen ska vi typ äta frukost och fixa oss. Men jag skiver senare pussar / Amanda

http://emmasvanborg.blogg.se Emmas blogg!

halvsover

Hejsan, nu ska jag sova är fett trött ligger typ i Emmas soffa och sover. Men jag skriver imorgon, puss / Amanda

JA!

Hej, dålig uppdate idag jag vet. Men har vart och sett på fotboll och vart på akuten med Emma för hon fick skelettskada i sina trefingrar på handen.. Klantiga lilla fru! Men sen har jag träffat Felix, William, Elias, Rickard och Mimmi. Men nu har jag precis ätit ska snart ner till Emma ska nog sova där inatt och imorgon ska jag antingen se fotboll eller till sötnosen. Men skriver sen pussar / Amanda

Fredag kommer bli grym, och lita på mig sötnos dej jag vill ha ingen annan!

..

Hej, kom precis hem till mig igen. Jag och Emma har vart och köpt Godis och Läsk, sen gick vi förbi Emma och hämtade hennes mobilladdare. Videoklipp kommer någon gång sen ikväll haha askul! Men ska typ se film eller ngåot nu så jag är piss tills imorgon, ska upp vid halv 8! (Y) Puss Amanda

Tyvärr men ja!

Jag måste faktist sova nu, skall upp om 8 timmar och 45 min. Och träffa Matilda! Så då måste man ju vara pigg faktist! Så pusssssssssssssss
/ jenna
 


Ke$ha hon är cool



/ jenna

Tomorrow!

Imorgon ja, då vettu! Då blir det min härliga Matilda. :) Hon kommer till mig halv 9, vi skall checka lite fotboll! Skall vara klar vi halv 9 också.. AH! Så måste typ gå upp kvart i 8 så fixar jag mig snabbt? eller kommer gå säkert gå upp vid 8 ändån haha, men vi skall se match som börjar vid 9 i södervärn så vi skall typ vara där innan också! Men hur vi kommer dit, det jag inte nej. Men det får vi väll se! Vill ha hennes skinjacka imorgon, men bläh för henne hon skall ha den! Så ja då vet ni att det blir matilda imorgon och se fotboll. Sen på kvällen blir det party? nej jag skojade! Jag vetinte :)

Snart laddar batteriet ur på min data, så måste blogga lite snabbt sörru!
Puss jenna

En bild på världens finaste, Matilda Othberg!
  

Change me

You know that i love you, you know that i need you. You are my angel.. I breath you!

Tjallooooooooooooj, kom hem för en timme sen typ! Varit vid Isabelle med min älskling och gustav. Vi såg typ as många American pie? Haha, saknar honom redan faktist! på måndag blir det 2 månader med honom. Tror nog alla vet vem det är men ja, tänker inte skriva det här iallfall. Han är det bästa som finns iallfall, jag älskar dej!
pusss jenna!


Bilder sen i sommras!






Och så gämförr man med nu, visst förändras man en hel del på några månader?


Mot papy

Hej, nu drar jag och Emma mot pappa.
/ puss Amanda

En sak till bara :/


Pic's

Hej!
Är ännu hemma hos Emma med henne Alex Jacob och Adrian, ska tvinga dom att dra ut snart också! De är fan snöstorm ute ;o Mehe, snackade just med den hemliga.. ;) Men nu skall vi dra hem till Adrian typ, skriver sen puss / Amanda






BILDER FRÅN IDAG
1. Emma och Jag, idag
2. Jag, idag
3. Adrian, idag
4. Alex och Plutten, idag

Nu drar jag

Till min vän, och det är hemligt vem det är! Nej skoja, jag drar till Isabelle och checkar lite film tror jag. Sen blir det IBK match lite senare, skall träffa älskling idag också. Får be han komma till isabelle eller något får se, men imorgon skall jag se på fotboll igen 7orna spelar! Men efter ibk matchen skall jag kanske träffa Line? jag vetinte vad vi snackade om riktigt, vi skall dansa loss lite.. Hehe! Nej men vi får se, hör av mej iallfall! Pusssss


Panik!





Jag vetinte vilken hårfärg jag skall ha nej? BRUNT vs BLONDT?




/ Puss jenna


Sportlovet



ÄR FOTBOLL! krulliscup pårgår ju, så det är det man gör nu på sportlovet eller ser film? För jag har blivit så jävla lat. Och typ inte orkar inte göra ngt, har blivit som Engla lite ;) haha!

/ Jenna

CS 4 L1F3

Hejsan, precis spelat cs bakat kladdkaka och spelat kort. Det är najs, men nu ska vi städa Emmas rum och sen ska hon packa för hon ska sova hos mig inatt. Sen imorgon ska jag och mimmi dra och se fotboll på Emma, vid 11 någon gång hoppas jag att jag får träffa min hemliga. (a) Men nu måste vi hinna göra lite, sen ska vi nog fixa oss och dra till Söder och se fotboll. Vet inte vilka klasser som spelar idag men det är kanske mellanstadiet? Sen imorgon 7an och 9an torsdag 8an.. Najs najs, sen någon gång i helgen ska jag ut till Ire och rida med Carro det va länge sen! Red alltid där förut bodde typ där på helgerna. Hehe, men jag skriver sen puss Amanda!

CS

Hejsan, nu ska jag ringa Alex och fråga om jag får låna hans acc.. Sen ska jag lira cs med Emma, men aja vi får se har inte ngåon vanlig mus, och ska be papsen köpa eget till mig idag tror jag.. Sen ska han köpa audiosurf askul! (y) Men skriver sen pussar Amanda

TRÖTT

Hejsan, igår på kvällen drog vi hem till Adrian va där ett tag jag Emma Plutten Alex och Adrian då. Sen runt 12 drog Plutten hem, och då låg vi och såg på Simpsons och alla låg och halt sov sen vid 2 ungefär så drog jag och Emma hem till henne vi somnade dirr asso. Och idag? Då ska vi se fotboll, fett taggad!

Hm, har inte så mycket mer att säga nej? Men jag skriver senare pussar Amanda

Ni måste fråga mer i frågestunden!

BROTTOM!

Mina älsklingar spelar match om några minuter i säve, så har asa brottom! Men lägger ut outiften snabbt bara! Puss jenna



Vart är Amanda?



Vart har sötnosen Amanda tagit vägen? inte inne på msn heller.. Njaah, kanske vid den boy som hon har hemligt förhållande med kanske? Vart fan är hon? :) / puss jenna


I like it!



Just a still town girl on a saturday night, lookin' for the fight of her life
In the real-time world no one sees her at all, they all say she's crazy

Locking rhythms to the beat of her heart, changing woman into life
She has danced into the danger zone, when a dancer becomes a dance

It can cut you like a knife, if the gift becomes the fire
On a wire between will and what will be

She's a maniac, maniac on the floor
And she's dancing like she's never danced before
She's a maniac, maniac on the floor
And she's dancing like she's never danced before

On the ice-build iron sanity is a place most never see
It's a hard warm place of mystery, touch it, but can't hold it
You work all your life for that moment in time, it could come or pass you by
It's a push of the world, but there's always a chance
If the hunger stays the night

There's a cold connective heat, struggling, stretching for defeat
Never stopping with her head against the wind

She's a maniac, maniac, I sure know
And she's dancing like she's never danced before
She's a maniac, maniac, I sure know
And she's dancing like she's never danced before


It can cut you like a knife, if the gift becomes the fire
On a wire between will and what will be

She's a maniac, maniac, I sure know
And she's dancing like she's never danced before

/ Jenna


Take a chillpill ;)

Chaaachaa, jag är på asa bra humör förr jag har tagit en chill pill. Nej skoja, jag dricker ett glas apelsinjucie! och chillar lite i mitt rum med ansikstmask.. Hittade den i min väska, har för mig att någon gav mej den för en vecka sen typ? men ja.. Nu använder jag den! (y)


Puss Jenna

/ Amanda

Ni får ta och fråga mer i frågestunden annars blir det tråkigt!

rubrik suger

Heeje, sitter hemma hos Emma nu ska sova hos henne inatt. Haha, mysigt! Men ikväll kanske vi ska va med några kompisar och ha det trevligt.. Men har inte så mycket mer att skriva? Imorgon vet jag inte vad vi ska göra, men ska sova hemma så hos mamsen tror jag. Och sen på Onsdag ska jag se fotboll när Emsen spelar sen kanske träffa min lilla "pojkvän" haha! Men har inte så mycket att skriva mer nu, men ni får ha det bra pussar Amanda!

Dålig uppdate

Tjatja! jag har inte bloggat mycket nej, men har inte varit hemma. Har varit vid Emelie förstår du, men jag börjar blogga om vad som har hänt sen jag inte bloggade! Och det var igår, ja! Jag åkte ju ut till hemse förr att spela match det gick väll bra men jag var trött sen kvällen innan med Emelie. Men vi vann med 2-1 jag gjorde ett mål. Även fast jag var as trött (?) Jaja, sen åkte jag hem med mamma kerstin pappa och kära nora. Jag somnade på väg i bilen hem, sen när jag kom hem la jag mej på soffan då kom Emelie hem till mig! Då låg vi och såg på svensson svensson! sen gick jag och fixade mig dusha och sådära, sen så taggade vi till hennes farmor och åt mat och mysade lite där! Sen hämtade pappa oss och körde oss till Emelie, vi hämtade upp Emma på vägen. Vi träffade kippel och gustav, och emma kippel och gustav drog typ vid tio. Då hade jag och Emelie as kul iallfall och hade as kul idag också! älskar dej gumman.

Just nu är jag hemma, och har jätte tråkigt. Skall kanske hitta på något med Isabelle jag får se, vi skall hyra film och köpa godis isåfall! Och nu skall jag träffa Isabelle, men bloggar nog hemma hos henne isåfall!
/ Puss Jenna

mormor

Hej, kom just hem till Emma vi har ju vart i Södervärn. Men snart ska Emma äta sen ska vi kanske till min mormor och äta kräm! Men kan inte skriva nu för jag är sjukt kissnödig så alla vet! Haha, pussar / Amanda

Södervärn

Hej, nu ska jag och Emma till Södervärn och kolla när Rasmus hennes lillebror ska spela Krullis. Sen efter det ska vi sitta barnvakt, härligt! (Y) Men nu snart skall vi dra, men jag skriver senare puss på er / Amanda

Frukost nu

Hej, nu ska jag och Emma äta frukost. Orkar inte skriva, pussar / Amanda

Frukost nu

Hej, nu ska jag och Emma äta frukost. Orkar inte skriva, pussar / Amanda

RSS 2.0