Lalala

God morgon god morgon hör fåglar sjunga glatt!
Vaknade vid kanske 20 i 7 och då hoppade jag in i en dusch asskönt, och nu sitter jag här har fönat håret så det är torrt och äter mina flingor special K. Men ska snart platta håret när jag ätit klart, sen in och borsta tänderna sen blir det sminkning ska inte ha allt mycket smink idag, bra va max? Men skriver sen innan jag går
puss puss Amanda

Zoder

Hej sitter just nu och snackar i telefon med Zoder, hehe! Men kom hem för ett tag sen från kusinera åkte tidigare ut dit så vi va där vid 5. Det har vart trevlig kväll iallafall, men skriver sen puss puss Amanda

Because of you

När man mår dåligt, tar man klubban och drar till er så är på topp igen



/ 11 #


Godmorgon.

Cha. Vaknade för en timme sen, låg och kollat lite på Rosa. Hehe as bra ju! Men hur som helst jag är inte i skolan idag, pga igår kväll mådde jag jätte illa under hela natten kunde inte sova för jag trode jag skulle spy. Men jag tror det var för jag sovit för lite och ätit för lite, jag tar det aldrig lungt kan man nog säga. Men nu har jag bara lite huvudvärk och mår bättre som tusan! Ska nog vila rätt länge idag vid tvn och datan. Sen kanske jag drar till Emelie, ska hämta cykeln vid Emma också. =)

Puss! / jenna


I skolan

Hej har språk just nu men vi har ingen lärare så vi ska egentligen sitta i bibloteket och läsa, men liksom ingen lärare hallå? Då kan man ju typ göra vad man vill? Hehe, men idag ska jag va med Robin tydligen sen vet jag inte eller vid sex så ska vi ju till Bara och fira Jennifer som fyllde 16 år den 17 April och hennes storebror Kristian som fyller 18 idag. NAAAAAJS! Men nu ska jag in på facebook och kolla lite vi syns sen puss puss Amanda.

Grattis Kristian!

Som vanligt

Hejsan svejsan, ja då försov jag mig som vanligt vaknade för en halvtimme sen ungefär. Men sitter och äter äpple nu och har precis ätit speciall K mumsigt, läste någonstans att om man vill "gå ner i vikt" bli smalare och få finare kropp till sommaren ska man äta mycket till frukost sen minska det efter varje måltid så sist på kvällen och man ska inte gå till kylskåpet och kolla efter klockan åtta som jag alltid gör. Men inte igår och inte idag heller hoppas jag, men ska träffa Robin på stan idag och Linnea sen ska dom lämna tillbaka sina grejer osv till varandra. Sen klockan fem ska jag va hemma för klockan halv sex måste vi åka ut till Bara ska fira Jennifer och Kristian!

Skriver sen puss puss Amanda

LOVE

Aja, säger godnatt nu är sjukt trött! 
Ska inte sova ännu men orkar inte skriva sen, tihi. Puss Amanda
älskar dej bästavän

Home

Nu är jag hemma från lite shoppande, först drog vi och tankade sen åkte vi till Kvarnen och köpte lite. Sen drog vi till Willys och handlade mat, och kom hem för ett tag sen och gjort lite mat men inte riktigt klart än men mamma fixar resten. Ska snart äta men först ska jag lägga upp bilder på de jag köpte idag blev inte så mycket, men ska dit med pappa nästa vecka och då får jag också en del av det jag beställde idag. Det kommer flyta in grejer jag beställt under hela maj.
Puss Amanda

Onsdag 18.52

Hej bloggen, har inte kunnat bloggat på hela dagen ingen data förens nu! Var i skolan tills 3, då slöt vi. Sen drog jag Emma & Emelie hem till Emma. Vi har pluggat lite, jag har kvar.. Men iallfall det får jag göra senare förr nu snart ska vi dra och se fotbollsträning. Säger inte vem, hehe.

/ puss jennifer othberg


Handlar

Hej nu drar jag och handlar med mamma, skriver sen när jag kommer hem. Puss Amanda

Natacha Peyre


Jag älskar henne verkligen. Så sjukt söt, Natacha Peyre!
Puss Amanda

Svettigt

Hej kom precis in och stoppade en pigelin i munnen och de kan jag säga att jag va värd den! sprang innan det hade gått 20 minuter för babyn loggade ut, och shit va jobbigt och svettigt det va. Men ska bara äta upp min glass sen göra armhävningar och situps. Skriver sen puss puss Amanda

Baby


Nu ska jag då ut och springa, eller om kanske 20 minuter.
Men blir sista inlägget innan det, och baby skrev till mig!
Puss Amanda

Picasa 3

Sven och alla hans vänner!
Har precis fixat Picasa 3 till datan här hos mamma och sitter och leker lite med bilder, har väldigt tråkigt. Är ännu lite trött för ut och springa eller gymmet, men det får väl bli senare. Eller snart, men här kommer två bilder jag bara lagt till text på inget mer. Musen på datan är lite damp så orkar inte jätte jobbigt!
Puss Amanda




Bild 1 från i måndags tror jag, Jacob och Robin!
Bild 2 från när jag va i Eksta hemma hos Engla!
Bild 3 dålig webcambild vet inte när den är tagen!

Toppen!

Hej & god morgon kanske man säger? Det började morgonen med att jag gick upp vid halv sju, sju någonting? Kevin min bror gjorde frukost till mig, medans jag låg och såg på disney channel men sen åt jag och låg kvar i soffan och somnade. Sen väckte mamma mig kanske vid nio? Då hon vaknade och är ledig idag. Och då kommer den klockrena skolan? Amanda varför är inte du i skolan? Hah, jag vaknade till och ba öööh jag försov mig typ. Så då va det chill hon ropade på mig länge länge att jag skulle upp och börja byta om osv. Men orkade inte så gick in i mitt rum och la mig i sängen. Hah!

Sen så blev det lite knas, inte så kul att säga dehär men polisen kom. Och resten får ni inte veta! Haha, nyfikna? Men sen fick jag stanna hemma och då satt jag och mamma väldigt länge och kollade i olika kataloger på kläder och beställde till mig.

Det jag beställt som jag kommer ihåg är
Två bikinis, en grå och en färgglad
En klänning jag kanske ska ha på skolavslutningen svart och lite annat
Ett par byxor/jeansleggins svarta
En vit t-shirt typ

Det va allt jag kom ihåg, det va mycket som inte fanns i min storlek också. Det sög lite smått!

Men skall nog snart antingen få med mamma till gymmet och gymma och sola, eller ska jag ut och springa och sen och sola. Mamma ligger och sover nu så jag vet inte riktigt om hon orkar, men skriver sen ska fixa ännu mer med min data puss puss Amanda!


Bild från igår!

Tillfällig design.

Najh, men jag måste susse nue! Känner mej sjuk, ont i kroppen och ont i magen som jag haft hela dagen sånt är inte kul! Ikke skoj, men som sagt Amanda skrev. Men inte något tillräkligt intresant! ;) amanda ta och skriv ut di lite fofan.
Nej men godnatt, puss! / Jenna


JAG ÄLSKAR JONAS BANE!

Putti nutti

Nu ska jag gå och sova och snacka lite i telefon, men han ringer ju aldrig? Okej han skulle typ ringt för 3 minuter sen men ändå. Tihi, men skriver imorgon eller inatt/kväll ifall jag inte kan sova. Puss puss / Amanda

Här är jag!

Hejsan, här är jag! Typ inte bloggat på hela dagen, men drog hem städade mitt rum sen till Emma sen till puma träffade Zoder. Sen körde Emma hem mig på moppen min dag asso, men inte vart på humör för att blogga idag. KNAS DAG! Men nu snackar jag med Jacob och Robin trevligt trevligt.

Lite skvaller!
Min förra pojkvän Robin och min förra bästavän har gjort slut!

Haha, skriver sen puss puss Amanda!

Hejsan alla cp barn, OH DET ÄR VI AMANDA




Lyssna refrängen, kan inte fatta att dom gjorde en låt om mig och amanda .. SJUKT!

Var är amanda?

Asso! Ni vet att jag sa att jag skulle plugga förut? Jag tänkte faktiskt göra det, jag hade plockat fram penna och allt. Sen så skulle jag hämta min böcker, så har jag glömt dom i skolan! Asso fuck, fatta vad mycket jag måste göra imorgon! Sjukt jobbigt, ah. Fan vad sur jag blir på det.

Jaja, men vad har jag gjort ikväll? Jag har spelat fotboll med några vänner as skoj, men jag sköt bara över målet hela tiden som vandligt. Men mitt på målet några gånger faktiskt, bra Jennifer mycket bra! Not.. Sen kom min pappa mitt i allt och skulle visa sitt skillz, men ja han sköt utanför, ovandligt!

Just nu sitter jag med innpacking ihåret, typ suttit med det i 40 min! Haha skall ta ut det snart sen se film or something. Måste sova, va sjukt trött i skolan idag! Men imorgon blir det att vara med min bästa Emelie vi skall typ se på fotboll med Emma och lite folk till tror jag? Det blir väll nice, bara vi inte gör bort oss som förra gången! Aj gud vad pinsamt. Jaja nu snackar vi inte om det mer! haha..
Puss jenna!

Haha gud, jag leker gangster! ...


Länge sen yo.

Tjaah, fett länge sen jag skrev. Det är förr att Amanda skriver ju inte? Hehe, nej men jag drev bara jag har inte suttit vid datan så mycket. Därför blev det som det blev nu!

Men min dag har inte varit så speciell, väntar lite på att mamma ska komma hem nu så jag kan gå och köpa bh'n och trosorna jag lagt undan! :D Innan det skall jag hinna göra min läxa.. Fettt tråkigt, snackat skype nästan hela tiden men sen kicka calle den idioten mig. Men hur som helst, jag skall bättre min bloggning.. VARJE DAG, VARJE TIMME!

Puss / jenna.
Lite egobilder sen nu, driver lite. Men solen skiner rakt in ju! :D


-

Hej, skrev inte så mycket igår men efter stallet duschade jag och sen drog mamma jag och kevin till mammas jobb och åt sen körde dom mig till puma.. Men har försovit mig och är sjukt trött men måste börja fixa mig snart aja puss puss amanda!

Jaha

Nu blev det ändring, jag ska nu istället gå till skolan så jag är där kvart i 9 då ska jag möta upp engla, sen ska vi till en rättegång som börjar vid 9. Men orkar inte skriva mer, skriver sen puss igen amanda!

Tröttis

God morgon, ska snart gå till skolan. Är fett trött har slöjd som första lektion, sen so. Slapp dag, efter skolan ska jag träffa en kompis jag inte träffat på sjukt länge.. Men skriver sen ifall det finns något bra internet i skolan jag kan blogga från mobilen. Puss puss amanda!

Mobilblogg

God natt säger jag nu, ligger i sängen och är sjukt trött.. Ska upp tidigt imorgon för ska fixa massa vet inte vad men känns skönt att gå upp extra tidigt och ta lång tid på sig. Men skriver imorgonbitti puss och god natt amanda!

Söndag

Hej, kom hem för en halvtimme sen ungefär. Och inte gjort alls mycket sen jag bloggade senast, hehe slapp dag bara!

Men imorgon då? Då blir det först skolan, sen så ska jag väl träffa en kompis som kommer ner. Askul! Sen vet jag inte riktigt. Och på onsdag då ska jag rida Mouriniho och sen juste ska ringa Benny imorgon och fråga när jag kan rida Nilos igen!

Men nu ska jag hoppa in i en dusch puss puss!

Mohaha

Hej igen, orkade inte se klart filmen och Emma och Elias gick upp på Emmas rum. Inte så säkert att gå in där nej! Men ska hem senare idag sen ska jag duscha och fixa mig. Och juste ringa Benny tror jag han hette också, och Nilos. Men skriver senare puss puss Amanda

Mobilen

Hej, sitter och bloggar från mobilen för sitter med emma och elias och ser 2012.. Men skriver senare puss puss / amanda

Skype är inte för mej

Hejsan, min kväll har bara varit hemma. Åkt bild mer morsan, varit på maxi och suttit vid datan nästan hela tiden. Japp, jag har skaffat skype det gick inte så bra i början men börjar förstå nu faktiskt. Och jag måste faktist sova nu mamma har damp ska typ upp halv 10 OMG!
P.S jag skall göra en blowjob på Victoria Gahm!

/ J e n n a

Lite bilder sen min tråkiga lördagkväll.



LÖRDAGKVÄLL

Hejhej, har inte skrivit så mycket idag men vid halv sju drog jag och Emma hem till mig hos min mamma sen hem till Emma sen direkt och möta Elias. Och nu har vi inte gjort så mycket sett lite på film, och snart går hennes föräldrar. Men iallafall, nu ska jag ner och röka tror jag. Men skriver sen puss puss / Amanda

Lördagstråk!

Ajfysatan vad jag har tråkigt. Nu går jag in i mitt rum, sätter i högtalarna. Sätter på en låt på högsta volym skiter i grannarna! Fixar ordning mig, ringer någon. Min plan 19.49

Vi hörs. Puss jenna

Eksta!

Hej bloggen, det var ett tag sen jag skrev igår typ? På morgonen men whatever. Jag har inte skrivit pga att jag har sovit vid min Engla i eksta! Asa skoj, som fan verkligen. Haha! Lägger ut video ikväll, eller imorgon.

Men vad fan händer ikväll? nej det vet jag inte. Fett jobiggt, alltså... vafan ska jag göra? hörs av senare!
Puss / jenna

Bilder sen i Eksta kommer här. Några oseriösa bilder bara.. :)

Jaaaaag

Englapengla


Woho, en bild på mig utan smink! (Y) oseriöst bild.

ett två tre

Hejsan svejsan, vi orkade inte se barnehmmet såg bara en liten bit. Men nu är Emma i duschen och sen ska jag och Emma ut och gå en sväng, Elias kommer vid åtta ikväll. Mys, vet inte riktigt vad vi ska göra? Men vi hittar på något. Aja, skriver senare puss puss / Amanda

ett två tre vänd och se
uno dos tres volverse y mirar

Barnhemmet

Hej, vaknade kvart i ett idag då fixade jag mig på en kvart sen drog jag och emma till stan och åt frukost på donken och emma köpte trosor och smink.. Och snart ska vi ner och äta sen någon gång idag kommer elias emmas pojkvän.. Men skriver senare, får ont i min skadade tumme ;-) haha. Puss / amanda

BROTTOM

Hellu, nu har vi väldigt brottom. Vi ska till gtråbokonsum och träffa upp en kompis, och Emma ska köpa cigg. Sen ska vi mot puma inget bätte för oss men där ska vi träffa några andra kompisar. Men nu fixar Emma sig och vi ska  va där 10 i 9 och Emma föreslog egentligen att jag skulle köra med moppen dit, det är inte så långt men säger bara good luck jag skulle dö på vägen dit! Vet inte hur man kör på vägar och sen är jag inte så skillad och Emmas styre är snätt också. Men nu ska jag stressa Emma lite ska va där om 20 minuter liksom och hon sitter och fönar håret. Aja puss puss / A

Mot en kusin

Nu ska jag och Emma dra till Emmas kusin, skriver senare ikväll. Puss puss / Amanda

Mumsigt

Nu har jag ätit paj och är proppmätt, den va fakstiskt god. Och nu sitter jag och kollar på disney channel och inne på facebook, men när som helst kommer Emma så ska hon äta lite paj också. Sen kommer pappa också som också måste smaka! Hoppas dom vågar smaka, är inte så bra på att laga mat eller baka!

Pusssss Amanda


Den kanske inte såg ut så men nästan! ;)

Fortsätt

Fortsätt simma, fortsätt simma!
Haha, nej skojade bara. Det jag
menade va att forsätt ställa frågor
i frågestunden, mycket roligare så
mer frågor det är.

FRÅGESTUNDEN
tryck på länken över "frågestunden"
så kommer ni till inlägget direkt.

Puss Amanda

Ny mobil!

Hej, när jag slutade skolan idag så drog jag och Viktor till Coop för vi skulle träffa Engla och Bea. Så kom William dit också versta paaartyy ju, hehe men sen drog jag och Engla hem till Jenna Engla skulle va med henne men jag skulle bara hämta cykeln sen fick ja cykla långt långt i motvind för skulle till någon affär och träffa pappa och min storebror Kevin för vi skulle få nya mobiler. Sen fick jag cykla ända hem fast inte lika långt men sjukt jobbigt så har typ träningsvärk i mina lår nu. Men nu har jag bara kollat på min nya rosa mobil, det är typ inga som har såna på gotland fanns bara en affär som hade mobilen och inga kunde beställa hem dom heller.

Men nu ska jag göra min pajsom jag glömde göra igår, sen ska jag sätta mig framför tvn och vänta på att Emma ska komma hit och hämta mig. Ska sova hos henne inatt, men skriver senare. Puss puss / Amanda


DET BLEV DENNA MOBIL, ASBRA ÄN SÅ LÄNGE! ;D

07.53

Hej, och godmorgon. Jag skulle egentligen ha suttit på bussen nu men det blev inte så förr jag skulle cykla till bussen så hade pappa gömt nykeln eler lagt den där jag inte visste vart den var, så perfekt jag missade bussen.. Än en gång. Men pappa skall köra mig nu när han är klar! Tur förr han det, nej jag skojade bara. Men jag skall gå och byta tröja nu, kände att det kändes lite förjävligt. Har bara mjukisbrallor och kofta på mej idag, helt slappt orkar inte bara skolan ju.

Menmen, vi hörs senare så fort jag har tillgång till dator! Fortsätt ställ frågor på frågestunden! puss jenna


Morgontrött

Hejhej, eller god morgon kanske man säger?
Hehe, men vaknade för ungefär 20 minuter sen. Och jag har precis ätit frukost pappa och jag satt och snackade om vad jag ville ha för mobiltelefon har bestämt mig tror jag om jag inte hittar någon finare i affären, är lite nervös jag ska få en ny mobil! Har inte fått det på ett tag nu, eftersom jag kan inte ha mobil. Och jag skojar inte jag tappar dom biter på dom allt som går, så då har jag haft hyfsad mobil fast kanske inte den snyggaste och bästa men som funkade. Så den här gången ska jag ha den hel iallafall iett halvår nu!

Men nu ska jag nog hoppa in i en snabbdusch, sen ska jag platta håret dra på lite smink (som jag ty inte använder längre) sen outfiten kommer inte för min kamera är hos mamma och mobilen den kameran suger. Så det får bli när jag får min nya mobil troligtvis idag!

Hehe, men skriver innan jag drar. Puss puss / A

00.17

Så nu har jag sett 3 avsnitt, men nu ska
jag verkligen sova annars kommer jag
inte upp imorgon. Men jag skriver då,
puss och godnatt!
/ Amanda

Jenna säger godnatt.

Nu har jag gråtit tillräkligt och behöver sömn, måste sova så jag paddlar upp till skolan imorgon. Har aldrig orkar gå upp någon annan dag innan. Så känner att jag vill upp vid halv 7 imorgon! Ska med bussen, så jag måste fan. Nej usch, fan vad jobbigt!

Men hur som helst kan berätta lite vad jag skall göra imorgon. Jag slutar 13.00 imorgon, jag funderar på att höra när mamma slutar ta med mamma till stan köpa slingmedel, ringa min faster och fråga om hon kan slinga mitt hår om hon kan det så drar jag till henne. Sen har jag slingat hår, sen så beställa hårförlägning!
Om det inte blir som min plan som jag skrev presic så blir det att va med Emelie direkt efter skolan, vi skall vara med Sammy & Calle. Trevligt trevligt, men behöver hem och duscha av mig lite efter skolan så skönt sen så byte om och massa. Fan vad soft! Rätt slapp dag imorgon i skolan också, typ 2 timmars lektion som man ska jobba! Inte mycket nej.

Idag och ikväll har jag bara legat hemma och segat sett film, läst lite bloggar pratat med en person som jag verkligen gillar och bara så ni vet, jag är kär jag skämar inte. Jag är det verkligen! Men hur som helst nu skiter vi i det, nej omg jag gråter fortfarande. Hehe, men helt enkelt jag har inte orkat bloggat idag! Härligt.. Nej inte direkt!

Men nu skall jag försöka tagga ner till sömn. Måste borsta mitt hår, ta fram vad jag skall ha på mig iskolan. Det blir mjuckisbyxor tror jag. Så jävla skönt, sen bara någon tjocktröja och uppsatt i bulle! Men nu skall jag sluta babbla. Jag talar ut kännere. Godnatt, puss! / jenna


That's gonna be the mest memories.



Jag älskar min Amanda mest över allt och annat, det är min storasyster! SÅ NI VET
Amanda, hur utaladet jag det dära? (a) <3 / Jenna


Dagens låt!

David Guetta feat. Chris Willis & Fergie & LMFAO - Gettin' over you


/ Jenna


Kim Dahlberg

Såg andra avenyn nyss, avsnitt 183. Det värsta på hela andra avenyn jag sett, jag började gråta. Det var så hemskt, det är så synd om Kim. Ni som inte sett ni måste se! Nej huh..
/ jennifer, ovandligt att jag skrev det va?


22 april

Hej, kom precis hem och det va sjukt läskigt att gå hem själv. Så ringde först en kille som vägrade att svara, sen ringde jag Jenna hon har inte bloggat så mycket idag för hon har vart trött och seg helt enkelt väldigt lat.

Men ikväll åkte först jag och Emma till sibylla hon skulle handla lite mat till sig själv och hennes mammas pojkvän där träffade vi Engla och Bodil hon som Engla bor hos, sen drog vi till mataffären och köpte ostbågar och cola. Och sen hem och såg på hockey och det sög verkligen, så jag och Emma gick upp på hennes rum och såg 16 and pregnant. Verkligen super bra! Sen in till stan för Emma skulle göra shampoo och balsam och träffa hennes pojkvän men han åkte med bussen då vi va lite sega som vanligt. Sen hem igen och gick upp och laddade hem några skräckfilmer som vi ska se imorgon och på Lördag usch usch läskigt är det.

Men nu ska jag ta lite fanta och dricka sen sätta på Andra Avenyn tror jag och lägga mig och försöka sova, men kommer inte gå så tror det blir ett inlägg till innan jag somnar. Men ifall jag somnar säger jag god natt nu och bloggar imorgobitti. Puss! / A

Btw, jag och Emma hoppade lite på moppen när vi va påväg hem från stan och höll på att gå omkull. Ajaj, inte bra. Hehe, vi har inte gjort det ännu men det kommer väl så galet som vi åker.


Redan torsdag..

Nej men tja, asso ursäkta designen men jag kan fan inMete mer försökt typ hela dagen men fattar inte så mycket naj! Men hur som helst, jag har bara varit hemma idag efter skolan sjukt skönt, typ sovit lite då&då. Men kom hem förr 40 min sen kanske, var och handlade med mammsen massa grejjer till håret. Nu väntas det bara på att plattången skall lagas.. Har inte plattat min hår på flera dagar det är fan bra! Och jag kan inte fatta att det redan är torsdag, det är liksom fredag imorgon? :O Helt otroligt faktist.

Men nu måste jag städa mitt rum, annars får mamma och pappa cp. Sen skall jag duscha sen så datan! Så vi hörs senareeeee, puss / jenna

Paj & Mys

Nu kilar jag då ner till Emma, vi ska till affären
och köpa godis och mysa ju. Sen kanske hem
till mig och göra lite paj? Men skriver sen,
pussilipuss / A

Kommentera svar!

1. 2. 3.
Kan ni gissa vilka killar jag är med på dom här bilderna?
Kommentera ert svar, då ska vi se om ni hängt med i svängarna. Nej men har jätte tråkigt och hittade bilder på mig och några gammla killar. Från oktober 09 till februari 10. Hoppas ni gissar rätt annars blir jag lite ledsen, nej skojade. Men nu ska jag hjälpa pappa med maten! Puss så länge / Amanda

MOBILKRIS

Hej sven igen!
Kollade lite på mobiler, eftersom jag kommer få en ny imorgon men ska bara välja en också? Har ni några förslag så säg det gärna, tycker det är ursvårt att välja sånt. Hehe, men jag vill inte ha någon touch och en sony ericsson. Typ helt vanlig kollade på en som jag tycker är jätte söt vet inte vad ni tycker är din gullig och bra?
/ Amanda
HJÄLP MIG!

Hem ljuva hem

Hej kom precis hem har vart på stan och kollat klänningar till skolavslutningen med Engla och Linnea men tror ändå inte att jag ska ha det, men sen skulle Linnea med bussen och Engla på möte så ringde pappa så han kom och hämtade mig sen åkte vi till affären och handlade.

Men nu sitter jag här och äter vindruvor för mig själv väntar till klockan halv 7 ungefär då ska jag ner till Emma så ska vi se film och mysa, men när pappa kommer hem så hjälper jag han med maten. Känner mig jätte duktig även fats jag verkligen inte kan laga mat vet verkligen inte hur man gör.

Men ska forsätta och äta på mina vindruvor och sätta mig framför tvn ett tag snart, skriver senare
puss puss / Amanda




Morning!

God morgon god morgon hör fåglar sjung glatt!
Är ni vakna? Det är iallafall jag men väldigt segt att gå upp men ät typ klar ska sätta på mig strumpor ta något och dricka sen borsta tänderna på med ytterkläderna sen iväg mot skolan toppen! Hah, men har väldigt brottom och så men skoldagen börjar med SO soft soft!
Men vi hörs sen när jag får tillgång till datan, Kiss 'n Hug!

Natti natti

Nu ska jag bädda min säng, och sen hoppa in i en snabb dusch eller så gör jag det imorgonbitti. Men tvättar håret ikväll, sen ska jag hoppa i säng och då blir det natti natti för mig. Men jag skriver imorgon och då hoppas jag att vi redan fått lite frågor i frågestunden.
Kyss Amanda

FRÅGESTUND

För få lite fart på bloggen så tänkte vi börja med en frågestund, så det är bara att fråga på allihopa! Vi vet inte riktigt ännu när den ska avslutas men det ser vi framöver!

Kiss and hug! / Amanda

TILLBAKA

Jaaa, nu är Amanda och Jenna tillbaka! Härligt va? Men som sakt vi har haft våra pauser eftersom jobbigt med 2 bloggar och vi kan ju aldrig bestämma oss om vi vill ha den här bloggen eller våra egna, men jag kommer fortsätta blogga på min egna blogg ett tag till tror jag inte lika mycket uppdatering där men det får gå. Men kommer bli bättre på att blogga här, flera bilder. Men ni får komma med förslag vad vi ska blogga om så bloggen blir roligare, så tipsa tipsa!


Saknar min hårfärg lite som jag hade mesta delen av sommaren 09.
Även fast den va missfärgad, tyckte det va lite coolt!
/ A

I'm in love.

Jag älskar honom, jag fastna för honom direkt.
/ j

Here we go again!

Nej men chenna, det var verkligen ett tag sen får man säga! Jag och Amanda kör en liten comeback med här på blonda igen! Jag tycker det ska bli härligt att vara tillbaka här. (Y) / puss jenna


RSS 2.0