Sämst

Sämst uppdatering, jag sa att jag skulle verkligen börja blogga igen och nu måste jag de gick inte så bra sist. Men Eva är hemma hos mig just nu, och jag har precis typ tänkt igenom en massa och chattat med Caroline Gate, jag saknar dej. Vi tappade kontakten efter förra sommaren typ? Vet inte riktigt vad som hände egentligen? Men vi får ta och ta upp kontakten snart igen. Men imorgon ska jag först till skolan sluta vid 2 då kommer Jenna till min skola sen direkt efter skolan ska vi och sola lite, vet inte hur länge jag tar? Får se då. Sen vid halv 4 ska jag till stallet och skritta Mourinho i 20 minuter, han är tyvärr skdad nu han och Dennis så dom måste skrittas i 20 minuter varje dag i typ 2 veckor till? Jobbigt, men ändå sånt händer ibland. Men nu ska jag se klart på Guds Tre Flickor och sen ska jag sova, men jag skriver nog imorgonbitti när jag vaknar pussar! / Amanda


Sov gott!


* Åka pulka & skidor

* Gå ut och gå!

* Sola solarium

* Träffa Line!!

* Få bort finnar

* Orka med skolan!

Så ser min vecka ut för det mesta, ingen speciell vecka alls! ;) Inget kommer hända, annars kommer det en bild som står ändrade veckans planer på! :d men oj shiet, filmen har börjat! Så sov gott, puss / Jenna
    

Johan Falk

Hej, vi vann våran match med 4-2 asa bra ju. Fast i andra perioden skadade jag min rygg, så ja vilade andra och tog tablett och spörjade in en sak på ryggen sen fick jag bara lite ont sen kunde jag spela igen. Gjorde en bra comeback, gjorde fett fint mål! Jag lovar dej, det var nog det snyggaste som gjordes! ;) hihi

Har jävligt ont i min rygg nu, som fan! Skall se johan falk när som helst igen, och så smsar jag lite med rasmus! Imorgon skall jag träffa Amandi vi skall sola, sen får jag se om jag skall träna min rygg är ju helt fuck up men ska kanske kolla på då.. Fan vad ont de gör i ryggen det sprider sej ända ner till benet, det gör fan as ont! Orkar inte ha ont mer, snälla slut upp nu! / Puss jenna


Moving on, stronger now

Nej men måste fixa i ordning mej nu! Jag hör av mej senare förmodligen, men jo det gör jag! Puss jenna


Ny vaken

Tja tja! Vaknade nyss, skulle ju åka skidor egentligen men det orkade jag inte förr trött för det när mamma väkte mej tidigt,  sen somnade jag om! Så jävla skönt och sova, men sen skall jag bara kunna somna till ikväll också ska lägga mej innan elva ikväll det har ja bestämt!

Just nu så har jag rätt brottom har bara 35 minuter på att fixa mej skall till södervärn och kolla på innebandy sen, sen skall jag spela innebandy! Hmm, nja. Jag skall hinna så därför bloggar ja lite nu! Men åh jag har inte åkit pulka på jätte länge! Har bara gjort de en gång, då åkte jag bara ner för en backa en gång sen var ja tvungen att gå inte kul! Hehe, funderar på att göra det lite senare ikväll med Sofia eller så hör jag av mej till Line wtf, nej någon jag inte har varit på ett tag nu ifall, nej skall höra av mej till någon av mina babes på terranova det gör jag!

Aja, för det mesta jag gör nu är att sitta o lyssna på spotify Black Eyed Peas - Missing you! Älskar den verkligen det var fanny boden som visade mej låten och ja tyckte den sög från början, men nu har jag lyssnat på den en dag och nu älskar jag den! Sök på youtube eller spotify eller vad du nu har, så lyssna på den några gånger sen kommer du älska den jag lovar dig! Inte från första början då suger den verkligen och vill bara sätta något för örorna! Haha vad ja babblar, men det är ju självklart.
/ Puss Jenna


Visste ni att .. ?



Jag har blivit brunett! :D / Jenna

Jag är tbx

Hej bloggen, har inte skrivit på jätte länge jag vet det. Har inte pallat, men nu skall jag ta och börja igen! Med mig så är det väll bra, är jätte trött just nu bara med det är chill. Måste snart sova ska upp vid nio eller efter dåra, ska klockan 10.00 skall vi va ute vid ett ställe som vi skall åka skidor vid! Alltså jag mamma min bror och pappa, är inte säker på att alla dom ska med men iallafall! Det är bra start på dagen, sen har jag match imorgon vid fem ungefär! Sjukt taggat men känner att jag ska sova snart, jätte trött verkligen!

Jag älskar låten, så jävla bra! Och killen är bra, vill verkligen kunna sjunga. Skall bättre mej, och öva fan! :D

/ Jenna


Inte skrivit!

Hej, jag vet jag har inte skrivit på jätte länge nu men har inte haft tid och inte helt lust heller. Men nu har jag saknat det, så jag ska börja skriva lite. Och förlåt att jag inte skrev att jag hade en liten som sakt "paus". Men 2010 började väl bra kanske? Nja, sådär tycker jag dåda. Måste hålla mina nyårslöften och hur länge höll ett 2 dagar? Haha, och de andra höll inte en dag ens. Alltså inga höll, men jo ett höll jag faktist! Och det löftet är redan klart. Oups, och nej jag tänker inte skriva min nyårslöften på bloggen dom är lite hemliga men jag skriver om jag inte klarar dom och sånt. Ni får försöka tänka er vad det är för några? ;)

År 2009:
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja det gjorde jag
Höll du några av dina nyårslöften? Ja, ett som jag kommer ihåg.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Inte vad jag vet?
Dog någon som stod dig nära? Nej det tror jag inte
Vilka länder besökte du? Inga ;D
Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? A horse
Vilket/vilka datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 18 december, usch!
Vilket var det största misstaget? Började umgås med fel folk
Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja det har jag
Bästa köpet? Massor med grejs
Vad spenderade du mest pengar på? Öhm, hehe!
Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja mina nya kompisar, och dom jag tog kontakten med igen!
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare kanske?
Vad önskar du att du gjort mer? Att va med min familj
Vad önskar du att du gjort mindre? Umgås med fel folk
Hur spenderade du julen? I bara med släkten.
Blev du kär i år? Ja det blev jag
Favoritprogram på TV? Disney Channel slår allt, men annars Paradise Hotel.
Bästa boken du läste i år? Jag läser typ aldrig?
Bästa filmen du såg i år? Massssa.
Största musikaliska upptäckten? Vet inte.
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Kommer inte ihåg vad jag fick? Tim tror jag?
Något du önskade dig men inte fick? Helt egen häst ;)
Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Vet inte
Vad fick dig att må bra? Stallet
De bästa nya människorna du träffade? Jenna (kände henne sen innan men vi fick ju kontakten igen efter några år.), Johan, William, Max, Viktor, och massa fler!

/ Amanda

RSS 2.0