ännu mer bråk

Hejhej, den har dagen har varit sämst. Fick inte gå till solan, sen träffade Emma en stund inte alls länge och resten av dagen/kvällen har vart BRÅK BRÅK BRÅK!

Verkligen ingen lust att skriva just nu, imorgon får jag veta vad som händer!
Skriver imorgon, puss Amanda

öhm?

Gor morgon, vart vaken ett tag men bara legat i soffan och halvsovit. Men får iallafall inte gå ut eller gå till skolan idag, bara massa problem. Så sjukt jobbigt. Men iallafall idag ska jag inte göra någonting, vila ut så kanske jag får gå till skolan imorgon hoppas jag. Så fort man är taggad på att gå till skolan så får man inte, usch stör mig så mycket på det. Men nu ska ja skriva om något annat men vet bara inte vad?

I helgen vet jag inte vad som händer, kommer nog inte få dra ut så mycket. Se om det blir stallet, saknar hästarna så mycket. Kanske sova hos Engla någon natt ifall hon ska bo i Eksta, eller i stan spelar ingen roll. Hehe, men skriver sen när jag vet något jag kan skriva om. Puss / Amanda.

Welcome back.

Tjennnna, det var ett tag sen. Haft en liten paus som ni kanske märkt! Men nu sätter vi igång igen, och skall lyckas lite sådära.. Skall nog snart sova det behövs, måste bara plugga ett litet tag! Sen kan jag lägga mig och sova, eller nej! Jag kan plugga imorgon, så gör jag! =) Så godnatt. Vi hörs imorgon igen, efter 15.00 för då slutar jag plugget! Sovsött, puss. / jennifer


Amanda här igen!

Hej as länge sen jag och Jenna skrev, förlåt!
Men nu ska vi börja igen, tror vi ska ta massa nya kort tillsammans och göra ny header osv. TOPPEN, men min dag har varit asbra.

Dagen började med att jag sov hela dagen istället för att gå till skolan orkade verkligen inte. Och sen så vid halv två ungefär drog jag till stan, men nej Engla hade redan tagit bussen så drog hem till Johan och där va han och Ragge. Så satt och spelade kort sen träffade jag Linnea och Engla på stan när Engla kommit till stan igen. Sen hem till Engla ett tag, Englade solade och jag och Linnea låg typ och halvsov. Sen drog jag och Linnea hem till mig Engla skulle med bussen till Eksta så när vi kom hem till mig va mamma inte direkt glad. Ska ha samtal med min klassförståndare imorgon för jag inte sköter skolan som jag ska, men iallafall hoppas det går bra. Sen gick jag och Linnea iallafall hem till min pappa ända till Signalen sen vidare till Terra och hämtade en av mina cyklar, cyklade vidare till stallet och hämtade min andra cykel. Sen cykla vi ner till stan träffade några, och det blev drama. Jag bröt ihop för en grej kan jag säga. Men träffade iallafall Jontahan! Blev jättegld när jag såg han i bilden när han satt och väntade. Hehe, sen drog jag hem för Linnea och massa skulle med bussen hem. Men kom hem för mer än en timme sen iallafall och Jenna va här ett tag och vi snackade lite. Men skriver senare, puss på er / Amanda

kanske kommer få gå om sjuan


minnen!

RSS 2.0